Uppdatering.

Jag skyller på det fina vädret och kanske lite på att den ensamma tiden spenderas i tystnad utan dator som inläggen kommer så sällan.
Här kommer dock några uppdateringsbilder på de underbara gossarna.


LilleBror som vanligt på ett alldeles förträffligt gott humör!

     

Märk väl det blå partiet under sambons öga, kanske försvinner det lagom till den 10 juli?

Sedan tar jag gärna emot önskemål om musik till festen på bröllopet. Sambon börjar bli orolig och tror jag ska dra med mig mina gamla E-type skivor.......

Happy Wednesday!


Min prinsessaFör ett par veckor sedan var jag men min familj på en butik i staden för att köpa tights till storprinsen. Att få på honom kläder är inte alltid det lättaste och de som hälsar på får oftast träffa honom alldeles naken.
Långkalsonger är sonens favoritplagg så vi gick till tightsställningen på butikens tjejavdelning och storprinsen bestämde snabbt att det var de rosa byxorna han skulle ha. 
Efter det relativt enkla valet hittade han DEN, den finaste klänningen sonen sett i sitt liv, en rosa prinsessklänning med värsta tyllkjolen. Jag förstod precis hur han kände sig och det ömmande mammahjärtat stod med ett par rosa tights som var helt värdelösa som muta. Besöket slutade med att jag fick bära ut min stora kille skrikandes ut butiken med förklaringen att vi inte kunde köpa den fina klänningen.

Veckan efter var det dags för storloppis i Umeå och då kastade jag över den första prinsessklänning jag såg och köpte den tillsammans med både krona och barbieskor. Tro lyckan i ungens ögon när han äntligen fick sin efterlängtade klänning. Man kunde på en gång se att han riktigt kände sig hur fin som helst och han sprang genast till bästa kompisen för att visa upp sig.
Ja stortjejerna kanske säger att pojkar inte kan ha klänning, men ingen bär upp klänning som min Prinsessa!Happy Tuesday!

The Shoes

Stundtals är jag fantastiskt materialistisk. Jag kan riktigt känna att jag mår bra utav att äga vissa saker. Skor har jag alldeles för många av (de flesta inköpta innan storprinsen föddes), men jag tycker väldigt mycket om dem och ibland kan jag plocka fram mina favoriter bara för att titta och sedan lägga dem i sitt fack för att vila tills nästa gång.
Men nu har jag har jag äntligen hittat skorna som kanske förtjänar ett eget bröllop. Dessa ska jag dölja under min maräng på den stora dagen så det är väl bäst att de får ett eget blogginlägg. Tro att dessa också kommer att vila i sitt fack och jag kommer att titta på dem och äääällllska dem resten av mitt liv.

Mina kära vänner hade igår möhippa för mig och planerat en fantastisk dag. Instruktionerna var tydliga, packa träningskit, tandkräm och tre outfits som visar mitt sexigaste och hottaste jag (undrade om de missat att jag är ammandes tvåbarnsmor som bor på landet). Jag gjorde mitt bästa och följde instruktionerna till punkt och pricka.
När jag sedan fick 150kr att handla kvällsstassen på Myrorna insåg jag att jag missförstått budskapet, jag hade ju mina finkläder med mig. Jajja lyckades hitta en härlig röd klänning från 60talet som passade perfekt och med matchande guldskor blev det extra festligt.
Sedan blev det stenhård 9håls golfrunda i simulator där trots att vi inte gick en meter endast klarade av 7hål på 1,5timma. Men eftersom sambon har klubbor kommer jag absolut prova på det igen.
Efter lunch fick jag kliva in i en bli och åka ner till stan. Jag satt och sjönk ner i min jacka och gruvade för det som det som väntade mig. Helt i onödan visade sig när jag blev eskorterad in till makeover studio för att bli mitt snyggaste sexigaste jag och efter det bli förevigad av fotograf.
En fantastisk dag följdes av en toppen kväll med det finaste av vänner, goda drinkar och som avslutades på en av stadens dansgolv. En möhippa precis som jag ville ha med mina vänner -som jag kommer att älska resten av mitt liv.


RSS 2.0