Tja!Det är jag som är lilleBror! Jag har precis flyttat in i Röda Villan och stormtrivs verkligen. Här får jag när jag skriker uppmärksamhet. Men för det mesta tittar jag bara på de som bor här.

Min favoritperson är än så länge min mamma! Det är hon som bjuder på all mat, i helgen var hon borta i två timmar och var då tvungen att vara med min pappa. Det var väldigt jobbigt för mig, jag skrek förfärligt högt så att min mamma skulle komma hem. Min pappa är ändå helt okej, ryktet säger att han är en hejare på att bygga snökojor men sånt är bara för större killar och tjejer.Sedan har jag en storeBror, en kul typ måste jag säga. Han hittar på allt möjligt bus med mig. Han kan komma och hämta mig till sitt rum när inte mamma ser på eller sitta med mig i soffan. Sugpussar hör inte till min favorit och när han lägger sig på mig i min bilstol kan det bli lite för trångt.

  

Det är sånt vi småsyskon får tåla säger min mamma till mig. Min bästaste kompis för närvaro är en röd byrå! Jag blir superglad när jag träffar den. Jag brukar ligga och prata och skratta tillsammans med den på dagarna när alla andra inte kan vara stilla.

  

Ja så är det att vara lilleBror i Röda Villan!

Happy Wednesday!


©bilder privat


SöndagspromenadVårsolen värmer numera på denna breddgrad. Vad kan då vara bättre än en söndagspromenad till havet med fika och varm choklad?

Hos oss firar vi alla hjärtans dag varje dag!!!!!

  

 Sonen var på väg till Finland men valde halvvägs att komma tillbaka till våra nybakta blåbärsmuffins.För mycket frisk luft kan göra en väldigt trött......

Happy Sunday!


Vem ska man tro på.......?

Jag och min Wiifitbräda är numera goda vänner. Vårt förhållande fick en trög start när den dissade mig totalt när jag höggravid ställde mig på den för första gången. När jag sedan ställde mig på den andra gången efter lilleBrors ankomst blev den mycket bekymrad och informerade mig sakligt att det inte alls var bra att gå ner i vikt så fort och uppmanade mig strängt att skärpa till mig.

I veckan ställde jag mig igen på brädan och du ska bara veta vilket beröm jag fick! Fröken Onyinrednings BMI ligger numera inom normalvikt. Detta var ju goda nyheter kunde inte annat än stolt berätta detta för sambon som var hemma för lunch. Sambon hann bara gå ut genom dörren då min storprinsen kommer och vill busa. Han nyper mig på magen med sina båda händer och säger "jag degar mamma". Jag blir så paff och sonen tittar glatt och fnittrar och tillägger när han springer in i sitt rum "det var degit på mamma".

Det är bara att hoppa upp på brädan igen......

                             
glädjedödaren med sin nya Menta            LilleBror på annat ställe än babysittern


Happy Saturday

RSS 2.0