Mamma du är en fyrkant!Ja vad ska man svara på den träffsäkra kommetaren efter man precis tryckt i sig en arraksboll på fredags eftermiddagen? Detta lindrades lite när min man kom hem från jobbet och tyckte att jag var fin!
Vadå fin?  svarade jag, jag är ju en fyrkant! Men tydligen så föll håret honom i smaken och även tröjan, trots att den var full med fläckar av olika slag.

Ja som sagt var det haglar roliga sägningar på RödaVillanvägen! Men roligast av allt är nog storprinsens enorma förmåga att somna Ûberalles! Detta är veckans skörd, mitt i mellanmålet på kaviarmackan och idag på väg hem från affärn!


Jag glömde!

Storprinsen gillar också hösten, men kläder är fortfarande inte hans favorit!Happy Monday!

Höstbarn

Det är helt förtrollande vackert ute! Jag njuter av hösten i tysthet. Skulle jag ens nämna det för min man skulle han bittert påminna mig om att det snart blir vinter. Skit samma tänker jag då för jag gillar vintern också.
Helgen är i antågande och då var tanken att jag skulle slita ut honom för att gå lite hand i hand i lövmattan som vi nu har på gården. Våra barn gillar också hösten, lilleBror tycker att löv är MUMS!Kan det här vara något smaskigt?Ja, det kanske inte var så dumt.....Bäst att hamstra inför vintern!

Happy Thursday!

RSS 2.0