så trött

Tänk dig en dag på förskola..........

så här trött kan man vara när man kommer hem.

Happy Friday igen!

Himmel och fläskpankaka!

Vad tiden går! Idag sa min blivande man att på tisdag är det bara ett halvår kvar till sommaren. Livet blev då lite lättare att leva! För nu känns det som att det är mörkt överallt och väldigt svårt att ta sig ut när det inte ligger någon snö på marken.
Igår dansade jag dock i köket igen efter många veckors smärta i ryggen. Den blivande maken blev så less att tjata på att jag skulle gå till en naprapat så tillslut tog han saken i egna händer och bokade en tid. På något sätt tycker han nog lite bättre om mig idag än vad han gjorde i förrgår. Tänk vilka mirakelmän som finns till hjälp när man behöver dem.

Senaste nytt om den stora magen; den 7 december närmar sig med stormsteg och jag måste säga att så lugnt och stilla som det är nu har det inte varit under de senaste månaderna. Från att redan i augusti börja påminna om sin ankomst är det numera stiltje i kroppen. Han kanske är som sin bror som gärna ville stanna kvar, huga-ligen, måtte lillebror komma någolunda i tid så vi slipper julaftonsnervositeten.

Happy Friday everyone!


Soffläge

Sonen har numera slutat med sovstund mitt på dagen. Helt plötsligt får jag och sambon tid över på kvällen istället för att vi nästan går och lägger oss samtidigt.
Vilket antiklimax, vad gör man med två timmar ensamtid???? Jo, vi har förvandlats till ett cyberpar som sitter i var sitt hörn av soffan med datorn i knät. Romantiken är på topp:)
Nåja jag ska allt se till att han får lite kärlek innan jag och min enorma mage ska gå och lägga oss. Ikväll blir det nog grönt te med lite morotskaka.

Tre veckor kvar innan beräknad förlossning passar dessutom Västerbottens läns landsting att bjuda in min sambo till knäoperation. Sagt och gjort, nu sitter vi med varsin kudde under benen för att försöka förhindra vattensamling i benen. Tjusigare par får man allt söka efter!
Nu försöker vi få tag i en automatväxlad bil för att vi ska kunna ta oss till förlossningen. Detta återstår fortfarande att se men allt för spänningens skull, eller???
Happy Thursday!


Världens gladaste 3åringPå sin treårsdag är man väldigt glad!

  

Då får man blåsa ut ljus.

    

Och så får man en massa fina paket!

Kul, kul!

Happy Monday


Vem minns den snön som kanske föll i fjol??????

 Denna kille gör det absolut, han var tvungen att testa så att årgången 09/10 smakar lika bra som fjolårets. Om du har något säkert stalltips för hur man lyckas få sina barn att inte äta snö får dessa gärna lämnas i kommentarfältet.

Far i huset försöker förtränga att han bor i de norra delarna av Sverige och blundar när han går ut för dörren. Men firad på rätt dag blev han allt.Happy Monday!


I det inre rummet.

Följetongen med min förlossningspsykolog fortsätter. Idag har jag varit och analyserat den fåordiga förlossningsplanen vi har knåpat ihop där det står; inga barnmoskestudenter, bedövning ja tack, akupunktur ifall det finns. Psykologen gav också förslaget att vi skulle skriva ner tankar kring det vi tyckte gick fel förra gången så när jag skrivit detta klart ska jag sätta mig ner och skriva en uppsats.

Hon tränade mig också i självhypnos som jag ska träna på den närmaste månaden. I avslappningsfasen strapatser förde hon mig via vägar och trappor och tillslut skulle jag sätta mig på en plats och njuta. Hamnade på en stenig strand i Italien som jag och mina vänner besökte för fem år sedan. Där var det fint, varmt och skönt.
Detta ska nu hjälpa mig genom kommande förlossning, hitta in i det mentala rummet, hon föreslog dock att jag skulle förvandla stenarna till mjuka kuddar så avslappningen skulle maximeras. Men mitt i en värk tror jag inte att det spelar någon roll om stenen jag sitter på är hård eller mjuk, bara det går över fort.Nu återstår bara lite mer träning.

hAPPY Wednesday!

Min blivande man.Det här är mannen i Röda Villan. Han har under de sista 9 dagarna tagit hand om influensa sjuk nästan-fru och son.

Han har dessutom ägnat sig åt extremt manliga sysslor. Under de tre sista dagarna har han bytt däck på bilarna, fixat ny packning till vår konstant rinnande toalett och dessutom skaffat familjen Canal +. Detta innebär att vi nu kör säkert under vintern, slipper springa ner för trappen på natten för att kissa samtidigt som vi får se på all samlad sport vi bara kan.

Hurra för oss!

Happy Tuesday!

RSS 2.0