Vår Ipad!

Tänk förr i tiden sa föräldrarna  "ut och lek" till sina barn. I vår familj säger vi "sätt dig med ipaden en liten stund! Men ack vilken fantastisk leksak!!!!


De flesta dagar är storPrinsen bara lik mig men ibland kan man även se att det finns lite av hans pappa i honom också.


Ipaden är väldigt populär så vill man vara utan lilleBror får man hitta bra platser dit han inte tar sig!

Happy Monday!


Förra helgen!Förra helgen ägnade vi oss åt vår årliga friluftslivsdag! Fram med träpulka och sele!


Barnen packade vi ner tillsammans med gott fika.Maken kunde inte hålla sig i rätt tempo så han var helt enkelt tvungen att ta igen sig efter ett längre löppass.Alla var glada och nöjda hela tiden!Tur att jag gifte mig med en sån snygg kille!

Happy Saturday!

Kladdmannen och bambi.

Nu har 3/4 av familjen sportlov! Solen skiner och det är så skönt att äntligen slippa vargavintern. Jag och maken smider planer för förändringar. Nästa helg bär det av till Ikea för att investera i bäddsoffa och hyllor för att förvandla vårt kontor till sportrum där maken ska husera när han ostört vill se på premier league.

Barnen leker så det känns nästan som semester!!!! Stora har de också blivit! Den lilla äter själv och blir väldigt förnärmad om man ska hjälpa till. Den stora har för första gången provat skridskor och vi konstaterade att Wayne Gretzky måste också varit nybörjare någon gång!!! Men skam den som ger sig, storPrinsen försökte länge innan han sa till sin pappa att det var dags att åka hem!!!!

Happy Monday!!!!


RSS 2.0