Allt går enligt planerna

Det kanske inte går enligt ursprungsplanen men det går allt framåt!

Klänning till bröllopet är numera inhandlad. Hittade en klänning på Blocket som var hur cool som helst men när jag provade den satt den rejält tight. Kände att jag var sugen på att slå till men vet att min impulsiva sida ibland måste tyglas. Därför övertalade jag sambon att komma hem lite tidigare härom dagen för att få fara och prova klänningar på stadens brudklänningsbutik
 
Hade bestämt mig för en kort klänning men valde också att prova en lång, bara för att få känslan av att ha en lång klänning på mig. Provade den långa först och den satt så bra att resterande av provningen var meningslös. Besöket tog 44 minuter och jag gick därifrån men en stor kasse med värsta marängbakelsen i!
När jag sedan kom hem och berättade att klänningen hade "kråskrage" fick mannen i huset den panikartade "ojojoj hur ska det här gå"blicken. Efter visningen andades han dock ut och klänningen fick med beröm godkänt!

Mer än så har jag inte tänkt berätta!

Happy Wednesday! 


Flyttat fokus.

Du undrar vart jag tagit vägen och jag svarar "jag sitter här men surfar in på helt andra sidor". Under den sista månaden har jag surfat mer på Bröllopstorget och sökt inspiration till brudklänning än ägnat mig åt bloggande. Kul men tidskrävande.

Egentligen är det mesta numera gjort. Datum och plats är bestämnda, cateringen är fixad, ringarna är klara, nu är det mest små mer angenäma funderingar som fyller mitt huvud typ;

  • Baka tårtorna själv kanske. Ska nog ha testprovning under veckan, någon intresserad att komma???
  • Sy löpare till borden, men i vilken färg?????
  • Kort eller lång klänning, har en på span på blocket.
  • Brudbuketter är sjukt dyra, någon annan idé?
  • Brudskål.......vitt bubbel eller kanske i drinkform typ P2.

Sådana funderingar har jag och då finns det inte tiiiiid till att blogga. Sedan tränar jag som en galning till blodomloppet just nu. Jag anmälde mig i januari i tron om att jag skulle vara fit att springa en mil den 20 maj. Ni som undrade om Umeå drabbats av ytterligare en jordbävning kan andas ut, det var bara jag som var ute och sprang. Som sagt mycket energi går åt helt andra saker.

Men nu har jag en liten quiz till er, vilken av mina barn är den äldre och vem är den yngre?

   

Happy Monday!Mina skruttar!

Den ena vill bli superhjälte när han blir stor.Den andra koncentrerar sig väldigt mycket på att bara vara söt.


Happy Long Friday!

RSS 2.0