Språka på fyraåriska!

Jag säger då det, det finns mycket som en fyraåring har i huvudet!

Storprinsen; - Mamma du och jag är bajskorvar!
Mamman (pedagogen); -  Nej det är vi inte. Jag tycker inte att man ska säga att någon är en bajskorv.
Storprinsen; - Men tjuvar, dom är bajskorvar va?

På utflykt passerar vi ett jordgubbsland där det står en stor läskig fågelskrämma. Storprinsen går genast fram och försöker se arg ut. Han står länge och funderar pekar sedan bestämt och säger;
-Du är en nolla!!!!!
Mamman (pedagogen) tänker, herregud vad han lär sig mycket dumt på dagis.

Sonen tar en rabarber med blast och allt och tar med den på promenad. Vi går en stund och sedan säger sonen;  - Mamma nu ska jag ta en tugga av min bästis!
Mamman(pedagogen) tänker, vi tar en ordförståelselektion vid något annat tillfälle.

Happy Thursday!


Igår........lämnade vi lilleBror hos moster för familjeutflykt på bio. Det var skojsigt! Vi tog med oss storkusinerna och laddade upp med popcorn, dricka och lördagsgodis och såg Toy Story 3. Vi satt alla som paralyserade i en och en halv timma och alla med tårar i ögonen när filmen väl tog slut.

Happy Sunday!

Storprinsens nya rum.

Nu är det äntligen klart!!!!! Tre dagar före invigningen av OS flyttade vi ut samtliga möbler ur storprinsens rum och nu ett halvår senare är allt åter igen inflyttat. Lite nytt blandat med det lite mer onya men glädjen gick inte att ta miste på i storkillens ögon. Han ÄLSKAR sitt nya rum!

   

Det hade dock inte gått om inte mormor och morfar kommit och hjälpt till!!!!!!! Dom har städat och fixat i dagarna tre och det var precis vad familjen B behövde!

Happy Friday!


RSS 2.0