God Jul alla underbara!

Merry Christmas!


LilleBrors ettårs dag

Tänk att vi fick en så fin kille för ett år sedan!!!!!!
En riktig storkille!!!!

Happy Thursday!


Fall nu inte ur stolen...

...och slå dig för att jag nu på tre dagar lyckas att skriva tre inlägg. Men idag har mammahjärtat varit väldigt stolt! I morse kom storprinsen på, i ett ögonblick av pappalängtan, att han skulle få ett paket. Vi hämtade presentpapper och tejp och sedan startade processen att göra ett toppenpaket. När det var klart skulle pappans namn så på paketet och jag föreslog att han själv skulle skriva namnet. Pedagogen i mig skrev först på en liten lapp och storprinsen skrev alldeles själv pappans namn! Titta så fint!LilleBror är ju också fantastisk han går och går och går och går och dricker lite välling och går och går och går och föstör storebrors legoborg och går och går och går......Happy Tuesday!

Whishinglist!

Önskelistor av alla de slag har börjat strömma in! Här är mina ödmjukaste önskemål.

1.Fred på jorden.
2. Att alla är snälla med varandra.


Enormt hopp till de materiella tingen.
3. Pengar i ett brunt kuvert som jag kan köpa fina skor och kläder för.

Stort hopp till det mer specificerade sakerna
4. En vuxenspark

5. En liten radio (typ en liten snygg gärna 50talsinspirerad som jag kan ha i köket- mer modern än praktisk, gör inget om den är röd alt. svart)
6. Träningskläder; ett par vinterfodrade springtights (stl M), träningstoppar i bommull (stl M)
7. Skinnhandskar gröna eller svarta (gärna med detalj typ nitar eller dagkedja) stl. 7.5
8. Stor Neccesär från 10gruppen eller liknande design.
9. Designsaker rött, grönt eller svart fungerar!
10.En röd termos som har skruvkork max 5dl.
11. Allt som gör mig vackrare och en bättre mamma ex. massage, frisörschampo........tolkningsfråga!


Sen tycker jag ni gör ett besök hos min fösterputsarkollega Anna som har varit på besök hos Tomten!

Happy Sunday!


Kära blogg!

Det är inte så att jag på något vis glömt bort dig. Jag vet att det är det du tror men så är det i själva verket inte. Tydligen får du besök av en sisådär 10 personer per dag så helt ensam verkar du inte vara. Det är väl så att inspirationen inte längre är vad den en gång var men även finns det en viss tröghet i min dator vilket gör all bildhantering tar helt outhärdligt lång tid! 
 
Sedan vi sågs sist så har det hunnit hända en massa roliga saker som jag måste berätta! Jag och mannen i mitt liv fick några underbara dagar tillsammans i London i mitten på november. Maken hade varit i London fem gånger tidigare och hade aldrig sett Big Ben och jag har varit i London två gånger och aldrig varit på en Premier League match så det var det vi gjorde plus en massa andra saker. Det finns ett bildbevis på att jag också var med på resan och det tog maken med mobiltelefonen på Kings Kross.


Våran storprins har dessutom hunnit fylla år! Fyra stora härliga år för dinokillen vars största intresse i livet numera är lego och (hör och häpna) dinosaurier!Lillebror längtar till jul! Han vill också fylla år och träffa tomten!!!!
Jag lovar att skriva snart!

Kram från FruB


RSS 2.0