Hälsningar från djupaste värmlandsskogen.

Vem behöver en lekpark när man lika gärna kan befinna sig på farmor och farfars gård? Jag tror att sonen tycker att deras gård som angränsar till djupaste urskog är ett kanonställe att vara på. Speciellt när han har två hundar att förfölja.

Julen har varit kanon, massor av mat och goda desserter, som jag givetvis måste ta receptet på. På grund av en efterhängsam förkylning har smaklökarna inte riktigt fungerat som de ska vilket gör att vissa rätter måste prövas efter tillfrisknandet. Detta måste resultera i att vågen inte kommer att visa vidare annorlunda resultat än tidigare och kanske nyårslöftet detta år inte kommer att ha något med vikt att göra. För att vara på den säkra sidan lovade jag härom dagen Hjärter Dam att träningen skall komma igång snarast efter det nya året. Eftersom hon då kommer att ha samma arbetstider som vi övriga är det väl bara att sätta upp höga mål på en gång?:)

Imorgon är "stora åka hem dagen". Farfar har servat bilen med olja och fyllt på luft i däcken, bilen bör därför inte sluka lika mycket soppa på hemvägen som den gjorde på väg till Arvika. Dvdn kommer gå varm och visa sonen och farfars nya favoritfilmen "BILAR".  

Gott slut and happy Sunday!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hälsningar från Tavleliden...

Gott Nytt År!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0