En fråga för skyddsombudet.

100119
RödaVillanvägen

Anmälan till skyddsombudet.

Vi är två likasinnade som ansöker om att få hjälp av skyddsombudet i denna fråga.
Vi är något missnöjda med vår arbetsgivare. Vi servar och ser till att han är nöjd och glad för det mesta men på sista tiden har han även börjat kräva visst nattarbete. Trots att vi är alldeles utpumpade och relativt innehållslösa kräver han total tillgång till oss  och att vi ska användas som vanligt. Det är detta som vi nu ställer oss frågande till. Är det inte mer än rätt att vi ska få vila på natten eftersom det inte utfaller något som helst OB utan bara ett krav att vi ska fungera som vanligt igen nästa dag. Mycket märkligt, vilken yrkesgrupp som helst skulle protestera om de utsattes för detta.

Vår arbetsgivare är normalt en go och glad kille som oftast visar uppskattning för vårt arbete. Hans kinder blir rundare och rundare för varje dag vilket tyder på att vi är ett fruktansvärt bra team. På natten visar han sig dock från sin mer ilsknare sida och låter oss inte vila förän han fått som han vill. Vi börjar se ett mönster och vill inte bli utnyttjade på detta vis. Önskar därför att skyddsombudet tar tag i detta omgående.

Hälsningar Brösten.Arbetsgivaren.
Kommentarer
Postat av: jajja

hahaha.. du är ju grym! sjukt roligt!

2010-01-19 @ 18:38:05
Postat av: Nina

Alexander låter hälsa att han är helt på Olles sida... så inga sympatier till brösten där inte.

2010-01-19 @ 21:58:41
Postat av: Åse

Kanske kan ni hoppas på en bonus lagom till nästa jul, för väl utfört arbete. Kolla om arbetsgivaren har något bonusprogram!

Annars får ni försöka att njuta av att chefen är riktigt "ögongodis"!

2010-01-19 @ 22:34:02
Postat av: farmor

Arbetsgivaren ser lite barsk ut så jag förstår problemet. Normalt vid överbelastning så sätter man in hjälpmedel och extra personal, kanske en pappa med napp.

2010-01-20 @ 19:02:30
Postat av: Stefan & Anna

Det verkar vara mer än måttligt med snö ni har. Är det ett Heavy Metal tecken Olle viftar med eller är det ett surf´s up han försöker få till?Stefan & Anna

2010-01-22 @ 04:13:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0