Idag har de tre visemännen namnsdag.

Sitter med klorröda ögon och tittar ut på snöfallet. Grannen har precis tagit fram slungan för att ta bort dagens fjäderlätta nederbörd. Sonen och sambon sitter i soffan och smackar i sig det sista av de slibbiga pommes fritesen som jag stekte till middagen.

För drygt en timma sedan kom vi hem från Aqua~-arena där hela familjen har badat och åkt rutschkana. Det var ett bra och roligt trettondags nöje måste jag säga! Första gången vi försökte få sonen att lämna badhuset blev det kaos och total vägran, han slet sig loss och sprang i full galopp mot trapporna för att fortsätta åka. Då vi för tjugoelfte gången kom ner för rutschkanan kom vi fel och lillprinsen fick sig en rejäl kallsup varpå hans pappa snabbt och smidigt tar honom och slinker in i omklädningsrummet innan han förstod vad som var på gång.

När vi kom hem var det inget energiskt gäng som äntrade hallen. Det var bara att kasta in i köksbestyren för att tillfredställa badmagarna. Det blev fuskmat med andra ord, inte den nyttiga vaianten heller men ack så effektiv.
Imorgon är det dags igen att återgå till det normala livet igen och för att göra det med sitl bestämde vi att det skulle serveras korvstroganoff till middag! King!



Happy Trettondag!

Kommentarer
Postat av: Nina

Vi var också i Holmsund på Trettondagen och det var betydligt mer snö än på bilden =)

2009-01-07 @ 09:43:25
Postat av: Soffan

Man får hopp om liv av såndana sommarbilder...snart, iaf nere hos mig!=)

2009-01-07 @ 16:38:22
URL: http://zoffis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0