Umeå hade flest soltimmar förra veckan.

Solstatistiken i fredags visade att Umeå hade flest soltimmar den gångna veckan. Men igår när vi var på auktionsutflykt till Strycksele undrade vi alla var solen tagit vägen.
Ni som inte är så beresta i norra delen av Sverige kan jag berätta att Strycksele ligger längs med Vindelälven 10mil rakt in i landet från Umeå. Förvisso hade inte jag heller någon aning att det fanns en plats på jorden som hette Strycksele förrän jag såg auktionsnotisen i lokaltidningen.
Häromdagen fanns inte solen i Strycksele iallafall och eftersom det blåste kalla vindar var det bara att klä på sig allt man hittade i bagageutrymmet. Sonen var på sitt allra springigaste humör och höll sina föräldrar varma under eftermiddagen. Min kära vän som också följde med på auktionen var vi en stund oroliga för ifall  hon skulle få köldskador. Hon lindade vi in i vår allra tjockaste yllefilt men inte förrän hon satt i bilen på väg hem kände hon att värmen återkom i kroppen.



Det blev inte så många fynd eftersom västerbottningarna betalar mycket bra för de föremål de vill ha. Några riktigt coola plast kannor designade av Sigvard Bernadotte köpte vi och även en äldre fönsterlampa som ska hänga i sovrummet. Det var väl bara synd att auktionen var på sommarens kallaste dag.

Happy Monday!


© bild privat

Kommentarer
Postat av: hon i yllefilten

haha, ja vilken kall dag det var! Men efter dagens soliga fika i parken känns allt lite bättre. Mer sommarvärme efterlyses dock fortfarande!

2008-07-07 @ 17:27:00
Postat av: Nina

Snygga kannor!

2008-07-07 @ 20:04:08
Postat av: Maria Åström

Oj så snygga kannor!!! Gud vad ni är duktiga på att gå på auktion... :-) Här i Karlstad skiner solen som vanligt :-)





Ha de gott och hälsa familjen.



Kram

2008-07-10 @ 15:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0