Bilder från en sommarstuga.



Sambon undrade, när han idag fick återse sin son efter nästan tre dagar, vilken kastlek vi lekt hos mormor och morfar. Sonen kastade nämligen saker på sin pappa och tyckte att det var jätteroligt. Nu skulle väl vilken amatörpsykolog som helst säga att så går det om man försummar sina barn med arbete, men den teorin tror jag inte på denna gång.
Pappan kom på det själv innan han kom in med lillkillen för en stund sedan. Han fortsatte att kasta saker ute och nu har vi identifierat ordet som han säger, nämligen "Plaschk. Tungmotoriken är inte vad den kommer att bli men språkutvecklingen framåt måste jag säga. S-ljudet håller på att utvecklas och det ord som sonen helst säger nu är "Glasch". "Glasch" minst en gång per minut och är det riktigt sug står han gärna vid frysen och trycker sin tunga mot dörren. Väldigt gulligt men stundtals något enerverande.

Igår lärde sig sonen "plaska" på föräldrarnas sommarstuga. Eftersom han inte fick bada i det iskalla havsvattnet kastade han stenar som plaskade högt och lågt. Han var noga påpassad av sin morfar som fick hålla honom runt magen för att han inte skulle springa ut i vattnet. Han tyckte onekligen att det var en rolig sysselsättning eftersom han fortsatte att "plaschka" idag.


        


Happy Wednesday!


©bild privat

Kommentarer
Postat av: Nina

Jag vill också plaschka, fast helst i varma vatten!!

2008-07-03 @ 20:39:36
Postat av: Sandra

Vad roligt att du är med och tävlar, lycka till! Kram Sandra

2008-07-03 @ 23:50:54
URL: http://tjohalia.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0