Nu är det jul igen!

image6


Det blev ingen julgran för oss i år. Normalt brukar vi vara tidiga med att pynta och fixa men tiden sprang ifrån oss detta år. Julgran skulle köpas in förra helgen var det bestämt men som ett brev på posten så gick vårt 400 liters akvarium sönder på fredag kväll.

Ingen fara på taket dock, vi kunde rädda fiskarna och tömma allt vatten. Så istället för julgran blev det fyra akvarium extra på husets golv. Jättespännande för vår 1-åring. Så nu undrar jag om tomten har lust att komma till oss ändå?

Nåväl hela familjen kommer åka till Piteå under jul, och där vet jag att det finns en alldeles äkta antik plastgran från 80-talet, redan klädd med gammelmormors "julpollen" (julkulor för er som inte kommer från Piteå).

Hur har vi då kunnat rädda julstämningen här hemma då? Jo med hjälp av julmusik med Dolly och Kenny och några nostalgiska julsaker. Det är bara på julen som saker man egentligen skäms över kommer fram, inte för att de är fina utan för att man blir så nostagisk och minns sin barndoms jul. Nåväl julen är ju till för de små..........


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0